Kinderopvang

Al vele jaren werk ik in de kinderopvang

Met mijn grote zorghart werk ik ook regelmatig als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Ik heb in 2022 met veel plezier de  babytraining afgerond en ben uiteraard in het bezit van een  EHBO diploma voor baby’s en kinderen. Mijn voorkeur gaat uit naar kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.  

Zorg en aandacht

Dat een kind zich veilig voelt binnen de opvang is erg belangrijk, hierdoor krijgt het kind zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Ik zorg ervoor dat het kind een veilige basis ervaart. Ik doe dit door te zorgen voor een ontspannen sfeer op de groep en de kinderen positief te benaderen met veel liefde en onverdeelde aandacht. 

Spelend ontdekken

Ik vind het belangrijk dat kinderen spelend leren ontdekken, dat ze worden uitgedaagd en gestimuleerd in een veilige speelomgeving. Ook houd ik rekening met de initiatieven en interesses van het kind. Ieder kind is voor mij uniek en ervaart en onderneemt dit op zijn of haar eigen manier. In de begeleiding is het belangrijk om dit met aandacht en respect te doen.

Creativiteit

Creatief bezig zijn met kinderen vind ik leuk. Wat ik erg belangrijk vind is om kinderen zelf te laten ontdekken. Hierdoor stimuleer je het creatief vermogen en vergroot je de verbeeldingskracht. Uiteraard volg ik het pedagogisch beleid van het kinderdagverblijf waar ik werkzaam ben. 

Voor interesse of meer informatie neem gerust contact met mij op